about us

Min hobby är att tillverka saker som jag gillar. Om det är med en CO2-laser, en 3d-skrivare eller en CNC-maskin spelar ingen roll.

Man lär sig genom att göra. Så är det också med mig. Först läste jag mycket och tittade på videor, sedan köpte jag matrialet och byggde ihop allt själv. Såga, fila och skruva ihop. Kablar drogs, elektronik monterades och sedan löddes allt ihop. Det var i alla fall så jag gjorde med min CNC-maskin. 3D-skrivaren kom ny från butiken. Naturligtvis inte en standardstorlek med ett arbetsområde på 20×20 cm utan bara aning större, nämligen 31×31 cm. Och den större storleken har redan gett mig en hel del bekvämlighet. Det senaste förvärvet var en co2-laser graverare, som jag köpte begagnad. Den behöve lite kärlek och omsorg. När allt kommer omkring måste man ju ha något att pyssla med.

Se dig gärna omkring på den här webbplatsen. Jag har samlat några foton på några av mina skapelser och placerat dem här på webben.

Our Company

Jag har ingen ‘Company’ . Allt är hobby. Så ingen stora volumer, bara enstaka saker och bara saker som jag gillar att göra. Det finns förstås saker som man kan beställa hos mig, med din egen prägel om så önskas. Tar bara kontakt med mig så kan vi diskutera angående ditt önkesmål.

 

Shopping Basket