Om mig.

Min hobby är att tillverka saker som jag gillar. Om det är med en CO2-laser, en 3d-skrivare eller en CNC-maskin spelar ingen roll.

Man lär sig genom att göra. Så är det också med mig. Först läste jag mycket om nått jag gillade och tittade på videor om samma ämne (jag gillar Youtube!), sedan köpte jag materialet och byggde ihop allt själv. Såga, fila och skruva. Kablar drogs, elektronik monterades och sedan löddes allt ihop. Det var i alla fall så jag gjorde med min CNC-maskin. 3D-skrivaren köpte jag ny i butiken. Naturligtvis inte en standardstorlek med ett arbetsområde på 20×20 cm utan bara aning större, nämligen 31×31 cm. Och den större storleken har redan gett mig en hel del bekvämlighet. Det senaste förvärvet var en co2-lasergravermaskin, som jag köpte begagnad. Den behövdes lite kärlek och omsorg för att se fint ut igen. När allt kommer omkring måste man ju ha något att pyssla med.

Se dig gärna omkring på den här webbplatsen. Jag har samlat bilder på några av mina skapelser och placerat dem här på webben.

Our Company

Jag har ingen ’Company’ . Allt är hobby. Så ingen stora volymer, bara enstaka saker och bara saker som jag gillar att göra. Det finns förstås saker,med din egen prägel , som man kan beställa hos mig. Tar bara kontakt med mig så kan vi diskutera ditt önkemål.

bg4-free-img

Loggan

Vart kommer loggan ifrån? När jag började göra saker med min CNC-maskin då letadde jag på webben för att få några ideer. Jag hittade en webbsidan med massor av olika design specielt framtagen för att använda med en cnc maskin. en av de desigerna var en T-rex i form av ett pussel. Den gillade jag. så jag köpte designen, la ritningen i mitt CAD-program på datorn och anpassade den till mitt cnc-maskin. Sen överförde jag alla kod till cnc-maskinen för att skära ut alla delar. Och så blev mitt första utfall basis till mitt logo.  

Varukorg